paok_proponisi_olimpiakos_20110201_01Μια χαρά είναι η Τούμπα! Τέσσερις ώρες μετά την αυτοψία των ανθρώπωων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και της εταιρίας που έχει τα δικαιώματα του Europa League, το γήπεδο του ΠΑΟΚ πήρε την έγκριση για να γίνουν σε αυτό αγώνες ομίλων για την ευρωπαϊκή διοργάνωση.

 

Δύο εκπρόσωποι της TEAM και ένας της UEFA βρέθηκαν σήμερα Πέμπτη (11/8) στην Τούμπα και έκαναν, παρουσία του μέλους της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργου Φαρλαλή και του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ, Σταύρου Σουντουλίδη, έλεγχο στις εγκαταστάσεις του γηπέδου του "Δικέφαλου", εν όψει τη πιθανής συμμετοχής του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League.

Στην επιθεώρηση που κράτησε περίπου τέσσερις ώρες διαπιστώθηκε ότι όλα όσα ζητά η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία τα καλύπτει το γήπεδο της Τούμπας. Επίσης, ειπώθηκε χαρακτηριστικά ότι το γήπεδο πληροί τις προϋποθέσεις και ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν πρέπει να κάνει κάποια επιπλέον έργα, μιας και αυτά που έγιναν πέρσι καλύπτουν τις απαιτήσεις της UEFA.

Παρόντες εκπρόσωποι των καναλιών

Παρόντες στην όλη διαδικασία ήταν και εκπρόσωποι των τηλεοπτικών καναλιών που θα μεταδώσουν τους αγώνες του ΠΑΟΚ. Εκπρόσωποι της NOVA και του ANT1 συνομίλησαν με τους ανθρώπους της TEAM και της UEFA για όλα τα θέματα που αφορούν την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων.