exodos-ekdromeis_01Χωρίς προβλήματα και με καλές καιρικές συνθήκες ξεκίνησε η έξοδος των εκδρομέων της Θεσσαλονίκης ενόψει του Δεκαπενταύγουστου. Σύμφωνα με την Τροχαία, μέχρι τις 7, χθες το απόγευμα, είχαν περάσει από …

τα διόδια των Μαλγάρων 12.000 αυτοκίνητα στο ρεύμα εξόδου προς Κατερίνη και 10.500 αυτοκίνητα στο ρεύμα εισόδου προς Θεσσαλονίκη.

Άνδρες της Τροχαίας βρίσκονται σε επιφυλακή για να διευκολύνουν την κίνηση των οδηγών, ενώ έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα. Η Τροχαία κάνει έκκληση στους οδηγούς να οδηγούν με σύνεση, να φορούν πάντα ζώνες ασφαλείας, να μην καταναλώνουν οινοπνευματώδη πριν ταξιδέψουν και να εφαρμόζουν το Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για να μην υπάρχουν θύματα στην άσφαλτο.

Χωρίς προβλήματα εκτελούνται από το πρωί τα δρομολόγια των λεωφορείων από το ΚΤΕΛ Μακεδονία, ενώ η κίνηση στον αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης είναι η φυσιολογική για την εποχή.

Από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης αναμένεται να εκτελεστούν δύο δρομολόγια την Κυριακή, ένα για Μυτιλήνη και Χίο, κι ένα για Σκόπελο, ενώ ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου θα αποπλεύσει ένα πλοίο για Μυτιλήνη, Χίο και Βαθύ Σάμου.


από το ΑΠΕ-ΜΠΕ