chalkidiki_halkidiki_porto_koufo_1Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και τις απογευματινές ώρες πρόσκαιρα νότιοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Αναλυτικά:

 

Μακεδονία, Θράκη. Γενικά αίθριος καιρός αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά κυρίως της Μακεδονίας. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος. Γενικά αίθριος καιρός και μονό τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 37 και κατά τόπους έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος. Γενικά αίθριος καιρός και μονό τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη. Αίθριος καιρός. Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 31 και στην Κρήτη έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα. Καιρός αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα στα νοτιά. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αίθριος ο καιρός σήμερα στην Αθήνα με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.