Μία βραδιά αφιερωμένη στην 7η τέχνη φιλοξένησε το Café Bar Restaurant OMILOS στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 12 Ιουλίου με οικοδεσπότη τον καταξιωμένο ηθοποιό σε Ελλάδα και εξωτερικό Μάνο Γαβρά, ο οποίος σε ρόλο dj διασκέδασε με τις μουσικές επιλογές του τους καλεσμένους του "Summer Sensations" party. >>>

Ο Μάνος Γαβράς σπούδασε ηθοποιία, σκηνοθεσία και παραγωγή κινηματογράφου στην Ελλάδα και στην Αμερική. Η καριέρα του περιλαμβάνει επιτυχίες στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση εντός και εκτός Ελλάδας. Έχει ασχοληθεί και με την παραγωγή, τη σκηνοθεσία και χορογραφία ενώ έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες και έχει δανείσει τη φωνή του σε διάφορες παραγωγές. Ενδεικτικά αξίζει να αναφερθεί η συμμετοχή του  στην ταινία ''The Back Up Plan'' πλάι στην Jennifer Lopez και στην κωμωδία "Kings of Mykonos".

Φέτος συμπληρώνει επιτυχημένα την 3η συνεχόμενη χρονιά του σεμιναρίου του "Acting on Camera" που έχει  διδάξει μεταξύ άλλων σε Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Λας Βέγκας, Κύπρο και Αθήνα.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρευρέθηκαν επώνυμοι και όχι μόνο φίλοι του ηθοποιού. Φυσικά, το παρόν έδωσαν και οι πιο λαμπερές παρουσίες της πόλης που διασκέδασαν υπό τους ήχους του Μάνου Γαβρά, στο καλύτερο σημείο της πόλης, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.