Για σήμερα Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011 είναι προγραμματισμένες να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:


  • Διάσκεψη με αντικείμενο τις δυνατότητες επενδύσεων στην Ελλάδα έχει συγκαλέσει ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας Φίλιπ Ρέσλερ στο Βερολίνο με τη συμμετοχή 20 προέδρων οικονομικών συνδέσμων της Γερμανίας στις συζητήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες της οικονομικής εφημερίδας Handelsblatt, που δημοσιεύονται και από την Deutsche Welle, στη διάρκεια της συνάντησης θα εξεταστεί υπό ποιες προϋποθέσεις γερμανικές επιχειρήσεις είναι διατεθειμένες να επενδύσουν στην Ελλάδα
  • Στις 8 π.μ., προβλήματα υδροδότησης μεταξύ 8.00 - 13.00 στην περιοχή της Θεσσαλονίκης που περικλείεται από τις οδούς: Σίφνου, Γρηγορίου Λαμπράκη, Ύδρας, Πεστών και Κατσιμίδη, καθώς και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς, λόγω εργασιών επισκευής από τα συνεργεία της ΕΥΑΘ.
  • Στις 8.00 κλειστά θα μείνουν έως τις 14.00 τα Τέμπη λόγω περιορισμένων εργασιών καθαρισμού - συντήρησης και μέτρων βραχοπροστασίας.
  • Στις 9.30 συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να ενημερωθεί από τον Πρωθυπουργό για τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης. Θα ακολουθήσουν κατ' ιδίαν συναντήσεις του κ. Παπανδρέου με τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
  • Στις 12 το μεσημέρι, την καθαίρεση αυθαίρετων κατασκευών από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, θα προτείνει, εκτός των θεμάτων ημερήσιας διάταξης, ο Αντιδήμαρχος Αστικού Σχεδιασμού Πολεοδομίας και Δικτύων Ανδρέας Κουράκης, κατά την 22η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011, στις 12.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.