spanoydakis_01Σε λίγα αλλά αγαπημένα του μέρη θα εμφανιστεί το καλοκαίρι ο Σταμάτης Σπανουδάκης, τέσσερα χρόνια μετά τις τελευταίες συναυλίες του στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έναν από αυτά και  Θεσσαλονίκη. …>>>

 

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης θα εμφανιστεί την 1 Σεπτεμβρίου 2011 στο Θέατρο Γης, στην Τριανδρία. Επίσης, θα δώσει συναυλίες στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων στην Καβάλα (31/8), στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου (2/9) και στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στην Αθήνα (9/9).

Θα παρουσιαστούν καινούργιες μελωδίες και ενορχηστρώσεις από τον ίδιο και τους συνεργάτες του, την Ιροντίνα στα φωνητικά(ήταν τραγουδίστρια στις «Νύφες»), τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη(βιολί) και τη 12μελή καινούργια ορχήστρα εγχόρδων, τον Τσίκο(τύμπανα), τον Στέφανο Λαρεντζάκη(κρουστά), τον Νίκο Χατζόπουλο(κοντραμπάσσο) και τον Δημήτρη Γιαννακάκη (πλήκτρα).

Θα ακουστούν κομμάτια από τον τελευταίο δίσκο του «Θέλω να ‘μαι πάντα μαζί σου», μερικά ακυκλοφόρητα από τη δουλειά που τώρα ετοιμάζει και φυσικά παλιές αγαπημένες μουσικές στιγμές του καλλιτέχνη.

Επιπλέον, με κάθε εισιτήριο για όλες τις συναυλίες, οι θεατές θα αποκτήσουν τον τελευταίο δίσκο του Σταμάτη Σπανουδάκη «Θέλω να ‘μαι πάντα μαζί σου».

Μέρος των καθαρών εσόδων από τη συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού (9/9) θα δοθεί στην Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη η Αθηναία», που φιλοξενεί κορίτσια ηλικίας από λίγων μηνών έως 18 ετών, ορφανά ή προερχόμενα από διαλυμένες οικογένειες. Επίσης, μέρος των καθαρών εσόδων από τη συναυλία στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου (2/9) θα διατεθεί για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Μικροθηβών και στο Ιερό Ίδρυμα των Ανατολικορωμυλιωτών «Αγία Τριάδα».