nea_dimokratia_dioikoysa_20110124_01[2]«Η Ελλάδα δεν είναι μία ασφαλής χώρα». Αυτό υποστήριξε σήμερα ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. >>>

 

Η συνέντευξη είχε για θέμα την προστασία του πολίτη. Ο κ. Βαρτζόπουλος υπογράμμισε ότι η χώρα και ιδίως η Αθήνα «παρουσιάζει μία άθλια εικόνα, που προσβάλλει το μοναδικό μας προϊόν, τον τουρισμό».

Ο κ. Βαρτζόπουλος παραδέχτηκε πως ευθύνες για την εικόνα αυτή υπάρχουν και στη ΝΔ και ζήτησε τον εξοπλισμό της αστυνομίας, «ώστε να αντιμετωπίσει την αναρχία και τα φαινόμενα προσβολής του πολίτη».

Ο συντονιστής του κύκλου Δημόσιας Διοίκησης, Προστασίας του Πολίτη, Ζήσης Ιωακείμοβιτς, αναφερόμενος στη Θεσσαλονίκη, υποστήριξε πως οι αστυνομικές της υπηρεσίες τελούν υπό διάλυση και πρόσθεσε ότι αυτό επιβεβαιώνεται από τα στατιστικά στοιχεία. Όπως είπε, «κάθε 24ωρο διαρρηγνύονται στη Θεσσαλονίκη οκτώ διαμερίσματα, έντεκα αυτοκίνητα, αφαιρούνται από την κατοχή κάποιων τρία αυτοκίνητα, τρεις μοτοσικλέτες, δύο συμπολίτες μας διαπιστώνουν ότι κατέχουν πλαστά νομίσματα, τέσσερα άτομα συλλαμβάνονται για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και ένα άτομο για παράβαση του νόμου περί όπλων. Επίσης δεν αποτελεί είδηση πλέον η αρπαγή τσάντας, οι ληστείες για μικροποσά και κυρίως κινητά τηλέφωνα».