Θρίλερ με τον... υποψήφιο επενδυτή του ΠΑΟΚ, Β. Φλωρίδη! Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη σήμερα, την ώρα που... συνέτρωγε με τον έτερο υποψήφιο επενδυτή, Γιώργο Σαχπατζίδη και τον Ζήση Βρύζα!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Φλωρίδης βρισκόταν σε γνωστό εστιατόριο της Καλαποθάκη και συζητούσε (για τι άλλο;) για τον ΠΑΟΚ, όταν τον πλησίασαν αστυνομικοί και τον συνέλαβαν για παλιές κατδίκες που έχει.
Συγκεκριμένα, ο www.baladoros.com, γράφει:
"Στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης κρατείται ο Βασίλης Φλωρίδης, ο οποίος συνελήφθη νωρίτερα το απόγευμα σε εστιατόριο της Καλαποθάκη, κι ενώ έτρωγε στο εστιατόριο "7 Θάλασσες" με τους Βρύζα, Σαχπατζίδη και το γιο του!
Ο υποψήφιος επενδυτής του ΠΑΟΚ, αναζητούνταν από την αστυνομία εδώ και χρόνια (!), καθώς σε παλιότερα δικαστήρια που είχε καταδικαστεί, δεν είχε πληρώσει τις ποινές του.

Ο "Μπαλαδόρος" αποκαλύπτει αποκλειστικά, τα έγγραφα αναζήτησης της Ασφάλειας, τα οποία είναι στη διάθεσή μας. Ο Φλωρίδης αναζητείτο για καταδίκες 28 μηνών για τους λόγους που μπορείτε να διαβάσετε στα έγγραφα.
Η είδηση επιβεβαιώθηκε από την πλευρά Σαχπατζίδη, μάλιστα σημειώνουμε πως ο ίδιος ο Φλωρίδης είχε πει ότι αυτά τα θέματα αφορούσαν δικαστήρια με τη γυναίκα του. Μάλιστα η πλευρά Σαχπατζίδη έλεγε πως τα έγγραφα καταδίκης, είχεν θυρροκοληθεί σε παλιά του διεύθυνση και είχε διαλάθει της προσοχής του.
Τέλος, ο ίδιος ο Σαχπατζίδης με δηλώσεις που έκανε στο Γιώργο Συρίγο και μεταδόθηκαν από το ραδιόφωνο του Λίμπερο γύρω στις 19:30 θεωρεί ότι την είχαν στημένη σ΄ αυτόν και στο Φλωρίδη για να μην προχωρήσει η επένδυση στον ΠΑΟΚ.
Η όλη ιστορία αφορά δεκάδες χιλιάδες ευρώ, τις οποίες ο Φλωρίδης θα μπορέσει να πληρώσει αύριο και θ΄ αφεθεί στη συνέχεια, ελεύθερος".
Σ.Γ.