Λιποθυμικό επεισόδιο υπέστη σήμερα εργαζόμενη στο Δημαρχείο Πυλαίας-Χορτιάτη. Έχασε τις αισθήσεις της εξ αιτίας της αφόρητης ζέστης, όπως καταγγέλλουν εργαζόμενοι και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Νίκος Νυφούδης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης του κ. Νυφούδη, "το «νέο», «υπερσύγχρονο» κτίριο του Δημαρχείου, όπως με έπαρση διαφημίζεται από το Δήμαρχο κ. Καϊτεζίδη, δε διαθέτει σύστημα κλιματισμού στους χώρους εργασίας των δημοτικών υπαλλήλων και εξυπηρέτησης των δημοτών, γεγονός που, σε συνδυασμό με τον προσανατολισμό του κτιρίου, έχει ως συνέπεια την ανάπτυξη υψηλών θερμοκρασιών κατά την περίοδο του καλοκαιριού και καθιστά αφόρητη την παραμονή στους χώρους του κτιρίου. Αντίθετα, σύστημα κλιματισμού υψηλής τεχνολογίας, διαθέτει μόνον το υπερπολυτελές γραφείο του Δήμαρχου, που μάλιστα λειτουργεί ακόμη κι όταν αυτός απουσιάζει"! 
«Αν τα χρήματα δεν έφθαναν, μετά τον συνυπολογισμό και του επιθυμητού κέρδους του κατασκευαστή, θα έπρεπε ο Δήμαρχος να μεριμνήσει πρώτα για την εξασφάλιση ανεκτών συνθηκών εργασίας στους υπαλλήλους και μετά για την υπερ-πολυτελή κατασκευή του προσωπικού του γραφείου», δήλωσε ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Νίκος Νυφούδης.