Άλλος ένας τεχνικός απολύθηκε από το ανταποκριτικό γραφείο της τηλεόρασης του Αντέννα. Είναι μοντέρ και του ανακοινώθηκε η απόλυσή του όταν πήγε προχθές, στο σταθμό, να εργαστεί. >>>

 

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος μοντέρ ήταν από τους πρώτους που στελέχωσαν το γραφείο του Αντέννα στη Θεσαλονίκη (από την εποχή που στεγάζονταν στον 1ο όροφο της Κούσκουρα 7) και πριν έναν χρόνο είχε λήξει η συνδικαλιστική του θητεία στην ΕΤΙΤΒΕ.

Σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βορείου Ελλάδος χαρακτηρίζει “καραμπινάτη συνδικαλιστική και επομένως εκδικητική, δίωξη” την απόλυση και κάνει έκκληση στους δημοσιογράφους των τηλεοπτικών καναλιών να σταματήσουν την εξασφάλιση πλάνων για θέματα που δεν πρόλαβαν να καλύψουν, λόγω έλλειψης συνεργείων. Χαρακτηριστικά, υπογραμμίζει:

“Συνάδελφοι, τόσοι λίγοι που μείναμε πλέον, δεν είναι δυνατόν να τα έχετε όλοι όλα. Δεν είναι κακό να λέτε στους προϊσταμένους σας στην Αθήνα ότι «αυτό δεν το έχω γιατί δεν είχα διαθέσιμο συνεργείο». Το να παρακαλάτε ο ένας τον άλλον να σας παραχωρήσει λίγες εικόνες από ένα ρεπορτάζ που έκανε το τηλεοπτικό συνεργείο που έτυχε να είναι απογευματινό ενώ στο δικό σου παράρτημα είχε μόνο πρωινή βάρδια, όχι μόνο δεν είναι τιμητικό, αλλά είναι και καταστροφικό. Πρέπει να καταλάβετε επί τέλους ότι αυτή είναι η βασική αιτία που κι εμείς και σεις λιγοστεύουμε συνεχώς εδώ στην Θεσσαλονίκη”.