Ίδιο φαίνεται πως θα είναι το σκηνικό στη Θεσσαλονίκη και απόψε το βράδυ. Οι “Αγανακτισμένοι” παραμένουν στην πλατεία Λευκού Πύργου, διαδηλώνοντας κατά της οικονομικής κατάστασης. την ίδια στιγμή, οι οπαδοί του Ηρακλή συγκεντρώνονται στο Κατσάνειο Γυμναστήριο. >>>

 

Οι φίλοι των “κυανολεύκων” είναι ιδιαίτερα οργισμένοι από την απόρριψη της έφεσής τους, που, ουσιαστικά, οδηγεί την αγαπημένη τους ομάδα στη Football League(την παλιά Β Εθνική).

Δεν καταθέτουν, όμως, ούτε τα όπλα, ούτε την ελπίδα τους. Από τη μία ετοιμάζονται για νέα πορεία, απόψε, στους δρόμους της Θεσσαλονίκης (χθες πήγαν και στην πλατεία Λευκού Πύργου όπου βρίσκονταν οι “Αγανακτισμένοι” και… κύκλωναν τετράγωνα, καθώς τα ΜΑΤ τους παρακολουθούσαν ιδιαίτερα στενά, από τα πεζοδρόμια, ενώ εκείνοι έκαναν πορεία στο δρόμο) κι από την άλλη ετοιμάζουν προσφυγή στα δικαστήρια: Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Γρηγ. Ιωαννίδης, επιμένει ότι “ακόμη και τώρα ο Ηρακλής μπορεί να δικαιωθεί” κι οι “κυανόλευκοι” ετοιμάζουν τη νομική τους αντεπίθεση.