Για σήμερα Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011, έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:


- Κλειστό, από τις 21:00 έως τη λήξη των δρομολογίων το τμήμα Ταύρος-Μοναστηράκι του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, λόγω εργασιών ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΗΣΑΠ

- Χωρίς μετρό έως τις 16:00

- 14.00 Συνεδρίαση του άτυπου υπουργικού συμβουλίου υπό τον Πρωθυπουργό

- Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Σπύρος Κουβέλης μεταβαίνει στο Ιράκ όπου θα πραγματοποιήσει διμερείς πολιτικές και οικονομικές επαφές με μέλη της ιρακινής κυβέρνησης.

- Επίσκεψη Αλ. Παπαρήγα στην ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ στον Υμηττό. Στις 9:30 η κ. Παπαρήγα θα συναντηθεί με την Διοίκηση και το Σωματείο Εργαζομένων Ε.Α.Σ, και στις 10:30 θα δώσει ομιλία σε συγκέντρωση εργαζομένων στο χώρο του εργοστασίου.

- Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αντιδρώντας στην πώληση ποσοστού που κατέχει το Δημόσιο στο Τ.Τ.

Οι εργαζόμενοι έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στις 12.00 έξω από τα κτήρια της κεντρικής διοίκησης στην οδό Πεσματζόγου.

- Επαναληπτική γενική συνέλευση του ΟΛΠ [OLPr.AT] στα γραφεία του, στις 12:00

- Συνέχεια της συνεδρίασης για τη σύνταξη του πορίσματος της Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων μετά την κατάθεση του πρώην υπουργού ’μυνας του ΠΑΣΟΚ ’κη Τσοχατζόπουλου.

- O Επίτροπος Όλι Ρεν και ο Προεδρεύων της ευρωομάδας Jean Claude Junker, θα συμμετάσχουν στις εργασίες της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Θεμάτων του ΕΚ. Κύριο θέμα της κοινής συζήτησης θα είναι το ζήτημα των χωρών που έχουν καταφύγει στο μηχανισμό στήριξης, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.