Για σχέδιο που στόχο είχε τον πρωθυπουργό κάνουν λόγο από το Μαξίμου. Μάλιστα, μερίδα των ΜΜΕ κάνει λόγο για “μέρες του ‘65”. >>>

 

Στελέχη όπως ο κ. Χρυσοχοϊδης θυμούνται την λαϊκή εντολή. Ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης δήλωσε, πριν λίγο, φτάνοντας στη Βουλή ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη λαϊκή εντολή.

Συνεργάτες του πρωθυπουργού "δείχνουν" ως υποκινητή της κρίσης που ξέσπασε και απειλεί τη συνοχή της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ τον υπουργό Άμυνας Ε. Βενιζέλο. ωστόσο, ο κ. Βενιζέλος διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή του.
"Χρεώνουν" στην ομάδα του τους βουλευτές Φλωρίδη και Νασιώκα που παραιτήθηκαν και τονίζουν με νόημα πως ακόμα και η φρασεολογία που χρησιμοποίησαν στις επιστολές τους ήταν κοινή.

Ο κ. Βενιζέλος λίγο νωρίτερα είχε αρνηθεί να μπει στη νέα κυβέρνηση και συνεργάτες διέρρεαν ότι απειλήθηκε με δημόσια καταγγελία.

Το Μαξίμου μίλησε για "Ιθύνων νού της κίνησης και οτιν δεν είναι τυχαία όλα όσα γίνονται", οτι δηλαδή όλα ήταν προσχεδιασμένα εδώ και καιρό. Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσαν και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι κατηγόρησαν την κα Παπανδρέου για καπήλευση των υπογραφών τους!

Από το Μέγαρο Μαξίμου πάντως και ενώ οι εξελίξεις βρίσκονται σε εξέλιξη τα σχόλια είναι αιχμηρότατα εναντίον των βουλευτών που διαφοροποιούνται και γίνεται λόγος για για σενάρια αποσταθεροποίησης.

Τελικά, η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα συγκλιθεί στις 16.30.


με πληροφορίες από το www.newsit.gr