aganaktismenoi_20110524_01Αποφασισμένοι για… εκδρομή είναι οι Αγανακτισμένοι στο Λευκό Πύργο. Μόνον που η εκδρομή τους έχει έναν σκοπό: Να μεταφερθεί η αγανάκτησή τους έξω από τη Βουλή και να προστεθεί σε αυτήν των Αγανακτισμένων της πλατείας Συντάγματος! >>>

 

“Καλούμε τους αγανακτισμένους απ’ όλες τις πόλεις τις Β.Ελλάδας να γίνουν ρυάκια που θα ενωθούμε σε ένα μεγάλο ποτάμι που θα ξεκινά από την Θεσσαλονίκη και θα καταλήγει στο Σύνταγμα”, αναφέρουν, χαρακτηριστικά, στο κάλεσμά τους. Κι αυτό επειδή αποφάσισαν, Τρίτη βράδυ, στις 10, να αναχωρήσουν από Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα, για να διαδηλώσουν έξω από τη Βουλή, μαζί με άλλους Αγανακτισμένους. Βλέπετε, για τις 29 Ιουνίου, μέρα που θα ψηφίζεται στη Βουλή το Μεσοπρόθεσμο, οι Αγανακτισμένοι απανταχού της ελληνικής γης, θέλουν να περικυκλώσουν το κοινοβούλιο.

Στη σελίδα που έστησαν οι Αγανακτισμένοι στο Λευκό Πύργο στο Facebook, τονίζουν πως θα επιστρέψουν… με τη νίκη, Τετάρτη βράδυ προς Πέμπτη. Και ζητούν, από όσους θελήσουν να συμμετάσχουν, να το δηλώσουν ως το βράδυ της Δευτέρας, στη γραμματεία που έχει στηθεί, γι αυτόν τον σκοπό, στην πλατεία του Λευκού Πύργου, ώστε να υπολογισθούν σύντομα οι διαδηλωτές και να “κλείσουν” τα ανάλογα λεωφορεία.

Και για όσους το αποφασίσουν την τελευταία στιγμή; “Θα γίνει προσπάθεια να τακτοποιηθούν, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο”, επισημαίνουν.