node_nea_dimokratia_20110604_01“Ιδιαίτερα θετικά” αποτιμήθηκε η εξόρμηση της ΝΔ Θεσσαλονίκης για τη διάχυση των μηνυμάτων του «Ζαππείου-ΙΙ», στη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο. >>>

 

Βουλευτές και κομματικά στελέχη- μέλη του οργάνου σημείωσαν ότι οι πολίτες ανταποκρίθηκαν θετικά στην εικόνα των κλιμακίων της ΝΔ να διανέμουν φυλλάδια με το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος. Η αλήθεια είναι ότι η εξόρμηση έγινε… χωρίς παρατράγουδα, σε μια εποχή που η απλή εμφάνιση κάποιου πολιτικού προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις.

Όσον αφορά τα μέλη της Ν.Δ., όπως ήταν φυσικό, βρήκαν στις εξορμήσεις αυτές θετικές ευκαιρίες για να έλθουν ακόμη πιο κοντά στις δραστηριότητες των κομματικών οργάνων.

Η Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. προγραμματίζει, για το επόμενο χρονικό διάστημα, να δώσει συνεντεύξεις τύπου που να αφορούν τα θέματα της ΔΕΘ και της Προστασίας του Πολίτη, ανάλογα με την επικαιρότητα.

Επίσης, ιδρύει κύκλους Πολιτισμού, Πρωτογενούς Παραγωγής και Αθλητισμού. Ήδη έγιναν συσκέψεις με τα στελέχη που θα αποτελέσουν τους αρχικούς πυρήνες και θα ακολουθήσουν τομεακές συνεδριάσεις.