samaras_diafthora_20110217_01Να πληροφορηθεί τι γίνεται, με το πρόβλημα που έχει προπκύψει με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή ζήτησε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς. Και βρήκε τους κατάλληλους: Τον Θ. Καράογλου και τον Ι. Ιωαννίδη.

 

Για τον πρώτο δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο Θ. Καράογλου είναι γνωστός Ηρακλειδέας και παθιάζεται με την ομάδα του. Ο “ξανθός” είναι, βέβαια, Αρειανός, αλλά… παλαιάς κοπής. Από αυτούς, δηλαδή, που πιστεύουν ότι οι ομάδες της Θεσσαλονίκης πρέπει να ΄ναι, όσο το δυνατόν περισσότερες, στην Super League. Και, φυσικά, ως αρμόδιος περί τα αθλητικά, είχε έναν λόγο παραπάνω.

Οι δυο βουλευτές συνομίλησαν επί μακρόν, με τον Αντώνη Σαμαρά, κατά την παραμονή του τελευταίου στη Θεσσαλονίκη, με την ευκαιρία της ομιλίας του στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, νωρίς το απόγευμα. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνάντησε και κομματικά στελέχη (ειδικά για κάποιους από τις… δυτικές παρυφές είναι γνωστό πως στο αίμα τους τρέχει γαλάζιο αίμα, όπως για νεαρότατο δήμαρχο παραλίμνιου δήμου) και ενημερώθηκε αναλυτικά για τις θέσεις των Ηρακλειδέων.

Ο κ. Σαμαράς ζήτησε να προωθηθεί το αίτημα της ΠΑΕ Ηρακλής να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι όλων των ομάδων στη Βουλή και ζήτησε από τους κ.κ. Ιωαννίδη και Καράογλου να τον κρατούν ενήμερο.