kanakis_01

Πυρ και μανία είναι ο Αντώνης Κανάκης με το ΕΣΡ. Αφορμή το πρόστιμο που επιβλήθηκε στο “Ράδιο Αρβύλα”, για το οποίο, μάλιστα, υπάρχει πλούσιο παρασκήνιο!

 

Όπως αποκάλυψε, χθες βράδυ, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ενώ είχε ειπωθεί πως η επιβολή του προστίμου από το ΕΣΡ έγινε μετά από παρέμβαση του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Τζαρβάρα, ο ίδιος ο βουελτυής, από το βήμα της Βουλής, διέψευσε κάτι τέτοιο! Μάλιστα μετέδωσε και το σχετικό βίντεο, με τον κ. Τζαβάρα να δηλώνει στη Βουλή ότι εκπομπές σάτιρας, όπως το “Ράδιο Αρβύλα” είναι απαραίτητο να υπάρχουν και να σατιρίζουν απρόσκοπτα!

Κι αφού ο Αντώνης Κανάκης ευχαρίστησε δημόσια και τίμησε το συγκεκριμένο βουλευτή, εξαπέλυσε μύδρους κατά του ΕΣΡ.

«Η αντίδρασή τους δεν είναι απλά υπερβολική, είναι αντιδημοκρατική, είναι προκλητική. Ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη τις πολιτικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα τα τελευταία χρόνια, είναι εξοργιστική! Χωρίς καμία καταγγελία από κανέναν βουλευτή τελικά, αλλά και με την έγγραφη γνωμοδότηση ενός νομικού-επιστημονικού συνεργάτη του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, ο οποίος κατέληγε στο συμπέρασμα ότι δεν πρέπει να επιβληθεί καμία ποινή γιατί δεν υπάρχει κανενός είδους παράβαση και ότι όλα αυτά είναι μέσα στο πλαίσιο ενός πολιτικού διαλόγου, στην κρίση της πολιτικής ζωής και απόλυτα μέσα στο πλαίσιο μιας σατιρικής εκπομπής, παρ’ όλα αυτά, οι κύριοι του ΕΣΡ, με υπερβάλλοντα ζήλο, προχώρησαν από μόνοι τους σε αυτήν την επιβολή προστίμου», είπε μεταξύ άλλων!

Στη συνέχεια η εκπομπή πρόβαλε ένα καυστικό βίντεο κατά του ΕΣΡ.