diariktis4Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και την… κακή του μέρα, λέει η παροιμία. Για την περίπτωση του νεαρού διαρρήκτη από την Τούμπα, ταιριάζει γάντι! >>>

 

Τρεις φορές, ο 33χρονος ομογενής από τη Γεωργία, διέρρηξε συνεργείο στην περιοχή της Τούμπας. Το πρωί της Κυριακής, όμως, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω.

Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών» και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος και άσκησε, εναντίον του, δίωξη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 33χρονος, προσπάθησε να… μπουκάρει σε συνεργείο αυτοκινήτων της περιοχής, πλην όμως έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας, που περιπολούσαν. Έτσι, βρέθηκε στα κρατητήρια.

Στην κατοχή του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία. Κατά την προανάκριση, μάλιστα, ομολόγησε πως ο ίδιος διέρρηξε τις προηγούμενες ημέρες ακόμα δύο φορές το συγκεκριμένο συνεργείο! Τότε είχε προλάβει να αρπάξει διάφορα αντικείμενα και εργαλεία, μέρος των οποίων ανευρέθηκαν μετά από έρευνα στο σπίτι του και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη.