Βεντέτα με τον Χιμένεθ φαίνεται πως άνοιξε ο Γκαρσία. Ο προπονητής της ΑΕΚ δήλωσε πως θαυμάζει τον ΠΑΟΚ και κάποιους από τους παίκτες, για να απαντήσει ο Ουρουγουανός: “Να αφήσει… τα κλάματα”! Όσο για τον Χάβο:

 

“Ο αγώνας κρίθηκε στο πάθος και στην αγωνιστικότητα των παικτών”. Αυτό δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μάκης Χάβος, αμέσως μετά το παιχνίδι της Τούμπας, με την ΑΕΚ.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δε θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ περί διαιτησίας, ενώ δήλωσε αναρμόδιος σχετικά με τις ώρες έναρξης των δύο τελευταίων αγωνιστικών.

Νωρίτερα, ο Χιμένεθ, είχε πει:  «Δεν είναι μόνο ο Βόλος που μπορεί να βγει τελευταίος. Το θέμα για κάποιους είναι η ΑΕΚ να μη βγει πρώτοι. Κάναμε πολλά λάθη και δε θέλω να αξιολογώ τη δουλειά του διαιτητή. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και δεν έχω τίποτα εναντίον. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς μέχρι σήμερα αποδείξαμε πως είμαστε καλύτεροι του. Θαυμάζω τον ΠΑΟΚ όχι όμως όλους τους παίκτες, έχει διοίκηση, τρομερό κόσμο, και μεγάλους ποδοσφαιριστές. Τη σέβομαι την ομάδα».

“Να αφήσει τα κλάματα ο Χιμένεθ! Τον γνωρίζω προσωπικά και μου είπε ότι θα με πάρει τηλέφωνο να μου τα πει προσωπικά”, σχολίασε ο Πάμπλο Γκαρσία. Όσο για την αποβολή του επέμεινε πως “Θέατρο έκανε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, δεν πήγα να το σκοτώσω και αυτή είναι η διαφορά μου με τους υπόλοιπους, εγώ δεν πέφτω κάτω”.

Δείτε τη φάση και κρίνετε:

ΠΑΟΚ–ΑΕΚ 2-1 (φάσεις και γκολ)