Για σήμερα Τρίτη 3 Μαϊου 2011, έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:


* Αρχίζει σήμερα η υποβολή δηλώσεων φόρου εισοδήματος για μισθωτούς και συνταξιούχους.

* Σήμερα η συνάντηση των φαρμακοποιών με τους εκπροσώοπυς των ασφαλιστικών ταμείων. Από σήμερα οι φαρμακοποιοί της Αττικής δεν θα εκτελούν συνταγές για τέσσερα ασφαλιστικά ταμεία εξ αιτίας των οφειλών τους.

* Στις 12 μ.μ. έως τις 4 μ.μ. στάση στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο.

* Στις 12:30 μ.μ. στην αίθουσα Γαλάτεια Σαράντη του υπουργείου Παιδείας, χαιρετισμός της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Φώφης Γεννηματά, στην έναρξη της ανοιχτής συζήτησης του "Δικτύου για την Πρόληψη και της Καταπολέμηση της Σωματικής Τιμωρίας στα Παιδιά". Η ανοιχτή συζήτηση με θέμα "Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τους γονείς να μεγαλώνουν τα παιδιά τους χωρίς βία".

* Στις 2 μ.μ. στα γραφεία τουΤεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας-ΤΕΕ (Νίκης 4, 8ος όροφος - Σύνταγμα), συνάντηση του προεδρείου της ΔΕ του ΤΕΕ και του προεδρείου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Η συνάντηση ορίστηκε κατόπιν αιτήματος της ηγεσίας της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ [DEHr.AT] και σε συνέχεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ν. Φωτόπουλος, αναφορικά με την αποκρατικοποίηση ποσοστού 17% της ΔΕΗ. Στη συνάντηση αναμένεται να συζητηθούν το σχέδιο της κυβέρνησης για περαιτέρω αποκρατικοποίηση της εταιρείας και γενικότερα οι εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας.

* Στις 2:30 μ.μ. συνάντηση του υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας, Γιάννη Διαμαντίδη, με τις ακτοπλοϊκές ενώσεις με θέμα τη μείωση της τιμής των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Θα γίνουν δηλώσεις.