No 658139

Απίστευτη εξέλιξη για το χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Το πρωτάθλημα χάθηκε μέσα από τα χέρια των παικτών του Δικεφάλου, εξαιτίας ενός γκολ του Μπακαούκα, 25’’ πριν τη λήξη του αγώνα!

 

Ο ΠΑΟΚ αγωνιζόταν, σήμερα, στη Μίκρα, ενάντια στην ΑΕΚ. Έφθανε και η ισοπαλία για να ανακηρυχθεί, για άλλη μία φορά, πρωταθλητής. Κι όμως, έγινε αυτό που ούτε κι ο πιο απαισιόδοξος οπαδός του ΠΑΟΚ δεν περίμενε… Το πρωτάθλημα χάθηκε μισό λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα κι ενώ στις εξέδρες 1.200 φίλαθλοι είχαν αρχίσει να πανηγυρίζουν…

Παρά την πίκρα τους, πάντως, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αγκάλιασαν τους παίκτες της ομάδας, που έχουν προσφέρει πολλές χαρές εδώ και χρόνια και χειροκρότησαν την ΑΕΚ. Στη συνέχεια αποχώρησαν κι άφησαν τους χαντμπολίστες της ΑΕΚ με το κύπελλο του πρωταθλητή.

Τελικό σκορ 22-23.

Τα δεκάλεπτα: 4-5, 8-12, 12-14, 16-16, 20-19 22-23

ΠΑΟΚ: Κόμινεκ, Μισυρλής, Παλάσκας, Γουργούμης, Σαουλίδης, Κοκκώνης, Αποστολίδης, Πετρίδης, Ιωαννίδης, Ναουμίδης, Τσακίρης, Καράγγελος, Σεβαστίδης, Μαραγκός.

ΑΕΚ: Καφφάτος, Μπακαούκας, Μεγαλοοικονόμου, Γεωργιάδης, Μάνιτς, Βακάλης, Κουλούρης, Παπαδόπουλος, Κόντης, Σινγκάρης, Ασαρίδης, Τσαούσης, Τούτσης, Πάρχανιουκ.