Σκληρή κριτική στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης για την κατάσταση με τα σκουπίδια άσκησε η Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ. «Η κατάσταση που επικρατεί με την καθαριότητα είναι πρωτόγνωρη. Ο δήμαρχος πρέπει επιτέλους να …>>>

καταλάβει ότι είναι δήμαρχος. Ας μην αναζητά άλλοθι για την ανικανότητά του και ας κοιτάξει να καθαρίσει την πόλη. Επί δημαρχίας Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, η Θεσσαλονίκη ποτέ δεν βίωσε αυτή τη ντροπή. Η διοίκηση Μπουτάρη, στους τρεις πρώτους μήνες της, ένα πράγμα έδειξε: ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχει κενό εξουσίας. Εύχομαι το επόμενο χρονικό διάστημα ο δήμος Θεσσαλονίκης να αποκτήσει διοίκηση» δήλωσε ο Σάββας Αναστασιάδης.

«Από τον Γιάννη Μπουτάρη είχαμε συνηθίσει στα ωραία και παχιά λόγια, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει κανένα αποτέλεσμα. Καιρός είναι να αφήσει στην άκρη τα μεγάλα λόγια και να ασχοληθεί με τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης, ώστε η πόλη να πάψει να βιώνει αυτή τη ντροπή. Ο κατά τα άλλα συμπαθής μπάρμπα Γιάννης πρέπει να καταλάβει ότι είναι δήμαρχος και ότι έχει και αρμοδιότητες, αλλά και ευθύνες» τόνισε από την πλευρά του ο Θόδωρος Καράογλου, ενώ ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος υπογράμμισε ότι τα πρώτα δείγματα γραφής από τον Γιάννη Μπουτάρη δεν είναι θετικά.