4axiosΜια πρώτη γεύση από τον Αξιό θα έχουν όσοι επισκεφθούν αύριο, Δευτέρα 25 Απριλίου τον δήμο Δέλτα και συμμετάσχουν στην εκδρομή που θα γίνει στο χωριό Ανατολικό (Βαλμάδα), που διοργανώνεται

από το δήμο Δέλτα το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Ανατολικού και το Πολιτιστικό Σύλλογο της ίδιας περιοχής.

Η ημερήσια εκδρομή στον Αξιό, είναι ανοικτή σε όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δέλτα και περιλαμβάνει δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και περιφορά της εικόνας, παραδοσιακά παιχνίδια από και με μαθητές, παραδοσιακούς χορούς και τέλος τη διεξαγωγή ιππικών αγώνων.

Όπως τονίζει ο δήμαρχος Δέλτα κ. Νίκος Γιουτίκας, «η χλωρίδα και η πανίδα της περιοχής είναι σπάνιας ομορφιάς και θέλουμε να το μάθουν όλοι. Όσοι γεννήθηκαν στα χωριά μας και θεωρούν αυτονόητη την ομορφιά της φύσης μας, αλλά και όσοι θέλουν να κάνουν μια οικολογική και κοντινή εκδρομή με την οικογένεια τους, 25 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, χωρίς κόστος και χωρίς ταλαιπωρία».

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον πρόεδρο του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ανατολικού Βασίλη Τσιαούση στα τηλ 6974 822 123 - 2310 718 011.