tempi_20100402_02Κλείνει αύριο Τετάρτη 27 και μεθαύριο Πέμπτη 28 Απριλίου 2011, η εθνική οδός στα Τέμπη προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες απομάκρυνσης βράχων.

 

Οι εργασίες γίνονται έπειτα από σχετική εισήγηση ειδικών αλπινιστών, που πρόσφατα διενήργησαν αυτοψία στην κοιλάδα των Τεμπών.

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως εξής:

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:

- Τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων και όλα τα λεωφορεία, θα εκτρέπονται:

α) Από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας [Χ/Θ 246+300 Π.Α.Θ.Ε.], προς την περιφερειακή οδό Λάρισας - Τρικάλων και στη συνέχεια μέσω Ε.Ο. Λάρισας-Τρικάλων-Καλαμπάκας-Γρεβενών, θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό.

β) Από τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης [Χ/Θ 365+550 Π.Α.Θ.Ε.], όπου θα συνεχίζουν στην Επαρχιακή Οδό Γυρτώνης-Αμπελώνα-Τυρνάβου-Ελασσόνας – Κοζάνης-Εγνατίας Οδού και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε, στο ύψος κλειδί Ημαθίας.

- Τα Ι.Χ.Ε. και τα φορτηγά έως 3,5 τόνων, θα εκτρέπονται από τον κόμβο του Πλατυκάμπου [Χ/Θ 349+396 Π.Α.Θ.Ε.] προς Αγιά και μέσω της Ε.Ο. Λάρισας-Αγιάς-Αγιοκάμπου-Βελίκας-Κόκκινου Νερού-Στόμιου-Ομόλιου, θα εισέρχονται στον Αυτοκινητόδρομο προς Θεσσαλονίκη από δ/νση Στομίου [Χ/Θ 390+700 Π.Α.Θ.Ε.].