NEROΑπό την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι σήμερα από τις 07:00 έως τις 14:30, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης αγωγού Φ160 στο Δήμο ..>>>

Νεάπολης- Συκεών και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας με Ανθέων στην περιοχή Επταπυργίου. Θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στην οδό Επταπυργίου, από Ανθεών ως Παπανδρέου και στις παρακείμενες οδούς του Δήμου Νεάπολης- Συκεών.

Επίσης, από τις 08:00π.μ. μέχρι τις 18:00μ.μ. θα πραγματοποιηθούν επανασυνδέσεις αγωγών στην συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως – Επτανήσου, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Βενιζέλου - Ράπτη – Χαλκίδη – Κανάκη – Παναγοπούλου και τις παρακείμενες οδούς του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης. Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και την μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών.

Θα υπάρξουν μεμονωμένες περιπτώσεις που η αποκατάσταση της υδροδότησης θα γίνει αργότερα λόγω ιδιορρυθμίας του δικτύου ύδρευσης.