psomiadis_karatzaferis_20110412_01Τη στήριξή του στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδη, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης κατά τη σημερινή τους συνάντηση. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο …>>>

γραφείο του κ. Ψωμιάδη , τεσσερις ημέρες μετά την καταδική του Περιφερειάρχη σε 12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή για παράβαση καθήκοντος και διήρκεσε 35 λεπτά. Ερωτηθείς για τους λόγους της επίσκεψής του, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. απάντησε «η ισχύς εν τη ενώσει», κάνοντας παράλληλα λόγο για «πολιτικό πραξικόπημα» που δεν μπορεί να γίνεται στην εποχή μας. Δεν θα τολμήσουν, τόνισε, κι αν το κάνουν, θα το βρουν μπροστά τους.

«Η παρουσία του προέδρου Γ. Καρατζαφέρη σήμερα εδώ σημαίνει πολλά. Όχι μόνο για μένα, αλλά και για τη Δημοκρατία μας. Θέλω να ευχαριστήσω και αυτόν και την κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑΟΣ για τη συμπαράσταση πριν και μετά τη δίκη», σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Ψωμιάδης.

Οι αποφάσεις των δικαστηρίων βγαίνουν εν ονόματι του ελληνικού λαού και ο κ. Ψωμιάδης με την εντολή του ελληνικού λαού, εν ονόματι του ελληνικού λαού, είναι περιφερειάρχης, παρατήρησε ο κ. Καρατζαφέρης. Προφανώς υπάρχει μία σύγχυση, ανέφερε, προαναγγέλλοντας ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. με την ευκαιρία της συζήτησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, θα καταθέσει σήμερα τροπολογία.

Καταλήγοντας, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. παρατήρησε πως όλοι αντιλαμβάνονται ότι εξυπηρετείται η Δημοκρατία με το να υπηρετείται η ουσία του νόμου και όχι ο τύπος.