Άγνωστοι λεηλατούν εργοστάσια

diasΣτο στόχαστρο των διαρρηκτών έχουν μπει το τελευταίο διάστημα αρκετά εργοστάσια στη βιομηχανική περιοχή Θεσσαλονίκης, που έχουν βάλει «λουκέτο» λόγω της κρίσης. Τους «θησαυρούς» που κρύβουν τα …>>>

συγκεκριμένα εργοστάσια φαίνεται πως εντόπισαν οι κακοποιοί, οι οποίοι φροντίζουν να τα αδειάζουν από τα σιδερικά και τα άλλα χρήσιμα υλικά, που έχουν στους χώρους τους.
Η αύξηση των διαρρήξεων βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης που είχε, χθες το πρωί, ο δήμαρχος Δέλτα, Νίκος Γιουτίκας, με άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούν την περιοχή. Ο δήμαρχος ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς για τις προσπάθειες που καταβάλλουν, ενώ τονίστηκε πως με αυξημένες περιπολίες -σε συνδυασμό με τη βοήθεια και της δημοτικής αστυνομίας- θα μειωθούν τα κρούσματα των διαρρήξεων. Παράλληλα, ο κ. Γιουτίκας ανακοίνωσε πως το προσεχές διάστημα θα συσταθεί το Τοπικό Συμβούλιο Πρόληψης Παραβατικότητας στο δήμο Δέλτα, που θα καταγράφει και θα μελετά την παραβατική συμπεριφορά, ενώ θα καταρτιστούν σχετικά προγράμματα πρόληψης.


από το www.typosthes.gr

Σχόλια