ivits_01

Ο ΠΑΟΚ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα δώσει το παρών του στα πλέι οφ. Η ομάδα του Μάκη Χάβου κέρδισε 2-0 την Κέρκυρα με γκολ των Ίβιτς και Αθανασιάδη, ενώ έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ.

Ο Δικέφαλος κέρδισε 2-0, αντί για 5-0 την Κέρκυρα στην άδεια Τούμπα. Η ομάδα του Μάκη Χάβου που είχε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο με δεκάδες χαμένες ευκαιρίες πέτυχε μόλις ένα γκολ με τον Ίβιτς στο 9ο λεπτό. Στην επανάληψη όταν κατέβασε ρυθμό έγινε πιο ουσιαστικός πετυχαίνοντας στην δεύτερη μόλις ευκαιρία του το δεύτερο γκολ με τον Αθανασιάδη. Στο πολύ καλό θέαμα βοήθησε και η Κέρκυρα που ήταν απελευθερωμένη και δεν κλείστηκε στα καρέ της.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Έτο, Λίνο, Μαλεζάς (82' Μπαλάφας), Τσιρίλο, Τσουκαλάς, Γκαρσία, Ίβιτς (81' Βιτόλο), Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ, Σαλπιγγίδης (68' Αθανασιάδης).

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Μίχος, Φλαβίνιο (77' Βιόπουλος), Γιάντσης (83' Μάμαλος), Λαμπρόπουλος, Παρασκευαΐδης, Ρικα, Χάμπλ, Μονιάκης, Μακρηδημήτρης, Ιωάννου Η (63' Δεινόπαπας).

Στοιχεία αγώνα:

Γήπεδο: "Τούμπα"

Διαιτητής: Παμπορίδης (Κιλκίς)

Βοηθοί: Μπιτσίδης (Θράκης), Μαγιάννης (Άρτας)

Κίτρινες: Μονιάκης, Παρασκευαΐδης

Κόκκινες: -