galamatis_20100925_02Δύο νέους οργανισμούς: τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας Δήμου Βόλβης και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Βόλβης δημιούργησε -στο πλαίσιο της διαδικασίας που προβλέπεται από τον «Καλλικράτη»_ ο δήμος Βόλβης, μετά από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του.

Ολοκληρώθηκαν, επίσης, οι διαδικασίες συγχώνευσης όλων των σχολικών επιτροπών του δήμου Βόλβης σε δυο νέες μια για την πρωτοβάθμια και μια για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Βόλβης θα έχει έδρα τα Βρασνά, ενώ η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Βόλβης θα έχει έδρα τον Προφήτη.

«Η ίδρυση των δυο νέων κοινωφελών οργανισμών και των δυο σχολικών επιτροπών του δήμου Βόλβης, σηματοδοτεί το ξεκίνημα της πολιτικής μας με στόχο τη διαρκή εξυπηρέτηση του δημότη. Πρόκειται για νέα αυτοδιοικητικά «εργαλεία» που προβλέπει ο «Καλλικράτης», τα οποία πιστεύουμε ότι θα αποδειχθούν χρήσιμα για τους πολίτες» ανακοίνωσε ο δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης