astinomikos2Ανατριχιαστικό! Ένας 24χρονος αθίγγανος ναρκομανής φέρεται να βίασε και να χτύπησε μέχρι θανάτου την μόλις 1,5 ετών κόρη του. Κι όχι μόνον… Ο ίδιος, φέρεται να τραυμάτισε (ελαφρά) στο κεφάλι μ’ ένα ξύλο την …>>>

8χρονη κόρη του, που ήταν παρούσα στο σκηνικό του βιασμού και θανάτου της μικρής αδελφής της μαζί και με τα υπόλοιπα 3 αδέλφια της! Ο 24χρονος συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από την αστυνομία.

Η οικογένεια ζούσε στον οικισμό των ρομ, στη Χαλάστρα. Η 24χρονη μητέρα των παιδιών, έλειπε από το σπίτι της την ώρα που έγινε το κακό. Όταν γύρισε και βρήκε το βλαστάρι της να ξεψυχά, την 8χρονη να κλαίει και τα άλλα παιδιά σε κατάσταση σοκ, ενώ ο 24χρονος απουσίαζε, με όσο κουράγιο βρήκε ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και το προσωπικό του Κέντρου υγείας Χαλάστρας.

Οι γιατροί που δεν πίστευαν στα μάτια τους, απλά διαπίστωσαν τον θάνατο του βρέφους.

Οι αστυνομικοί που άρχισαν τις έρευνες, επικεντρώθηκαν εξ αρχής στον πατέρα ο οποίος ήταν άφαντος, αλλά δεν άργησαν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με την Ιατροδικαστή Ελένη Ζαγκελίδου, το νεκρό κοριτσάκι έφερε τραύματα από ξύλινο αντικείμενο (το οποίο και βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος) σε όλο του το σώμα. Η 8χρονη, έφερε ένα επιφανειακό τραύμα (καρούμπαλο) από το ίδιο αντικείμενο, ενώ το βρέφος έφερε και εμφανή ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης, ακόμη και παρά φύση!