katseli_olth_20100709_03Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται, σήμερα και αύριο, η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκα Κατσέλη. Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, η υπουργός θα πραγματοποιήσει σειρά ενημερωτικών επαφών με >>>

όλους τους τοπικούς φορείς, με στόχο την προώθηση της Κοινωφελούς Εργασίας και των Τοπικών Ολοκληρωμένων Προγραμμάτων Απασχόλησης, πρωτοβουλίες που έχουν ήδη δρομολογηθεί από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, για τη στήριξη της εργασίας και τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.

Αναλυτικότερα, σήμερα, στις 9:30 πμ, η υπουργός θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Π. Ψωμιάδη, στα γραφεία της Περιφέρειας, για την υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στις 10:30 πμ, η κα Κατσέλη θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρη, στο Δημαρχείο της πόλης, ενώ στις 11:30 πμ θα παρουσιάσει τα προγράμματα και τις δράσεις του υπουργείου για την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης στους κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης).

Την παρουσίαση θα ακολουθήσει στις 13:30 συνέντευξη τύπου.

Την Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011, στις 9:00 πμ η υπουργός θα επισκεφτεί το Κέντρο Προώθησης της Απασχόλησης του ΟΑΕΔ στη Θεσσαλονίκη και στις 10:00 πμ θα έχει συνάντηση με το Προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης θα μεταβεί στις Σέρρες.