Με έντεκα ειδικές εκθέσεις Φορέων της Εκπαίδευσης και του Πολιτισμού και Φορέων Κοινωνικής Προστασίας του Παιδιού, καθώς και με τη Διεθνή Έκθεση Παιδικής Ζωγραφικής, στην οποία συμμετέχουν μαθητές από 25 χώρες, αρχίζουν…

αύριο, Πέμπτη 10 Μαρτίου οι «Μέρες Έκφρασης και Δημιουργίας», προσφέροντας ένα πλούσιο πρόγραμμα παραλλήλων εκδηλώσεων, όπως εκπαιδευτικά προγράμματα, παιδαγωγικά εργαστήρια, θεατρικά, μουσικά και εικαστικά δρώμενα, αφιερώματα, υποτροφίες, εκδόσεις τέχνης και προβολές video.

Οι «Μέρες Έκφρασης και Δημιουργίας», που θα φιλοξενηθούν έως και 10 Απριλίου, το Ισόγειο του Περιπτέρου 1 της HELEXPO A.E., είναι μία ανοιχτή πρόσκληση στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, σε μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, στελέχη πολιτιστικών φορέων και βέβαια στο ευρύτερο κοινό, να παρακολουθήσουν την πολιτιστική Άνοιξη των Φίλων του Ιδρύματος Μελίνα Μερκούρη, της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, της HELEXPO A.E. και βέβαια δεκάδων άλλων Φορέων του Πολιτισμού και της Εκπαίδευσης, από τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις.

Η επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει αύριο, Πέμπτη 10 Μαρτίου και ώρα 19.30. Η είσοδος στις «Μέρες Έκφρασης και Δημιουργίας» είναι ελεύθερη. Για παρακολούθηση στις εκδηλώσεις απαιτείται δήλωση συμμετοχής στην Γραμματεία των Φ.Ι.Μ.Μ., στο τηλ. 2310/291 733, στις εργάσιμες ημέρες και ώρες.