Χάρισε την πρόκριση στους Ρώσους ο ΠΑΟΚ, που παρόλα αυτά, φεύγει με ψηλά το κεφάλι από το θεσμό, ενώ θα μπορούσε άνετα να συνεχίσει στον επόμενο γύρο και τώρα να πανηγυρίζει την πρόκριση αντί να είναι σκασμένος όλος ο κόσμος.


Η μισή πρόκριση χάθηκε στη Θεσσαλονίκη την περασμένη βδομάδα και η άλλη μισή σήμερα στη Μόσχα, όταν ο ΠΑΟΚ αν και προηγήθηκε χάρη στην ευφυΐα του Μουσλίμοβτις, δεν κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι με το Σαλπιγγίδη, ενώ επιπλέον, ήταν ιδιαίτερα άτυχος στις φάσεις των δυο δοκαριών.
Κι επειδή ως γνωστόν όποιος χάνει δέχεται αυτός γκολ όπως επίσης και ότι η μπάλα είναι πόρνη, δεν του έκανε τη χάρη στο δοκάρι του πρώτου ημιχρόνου με το Μουσλίμοβιτς, αλλά ούτε και στη φάση της απόκρουσης του πέναλτι από τον Κρέσιτς, όταν βρήκε στο ΙΔΙΟ (!!) δοκάρι αντί να καταλήξει άουτ, κι έτσι ο δικέφαλος ισοφαρίστηκε.

Οι συνθέσεις
ΤΣΣΚΑ: Ακινφέεφ (66' Τσεπτσούγκοφ), Β. Μπερεζούτσκι, Ιγκνκάσέβιτς, Ναμπάμπκιν, Σένικοφ, Σεμπέρας, Μάμαεφ, Τόσιτς, Τσάουνα (61' Αλντόνιν), Λοβ (90' Α. Μπερεζούτσκι), Νέσιντ
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Λίνο, Τσουκαλάς, Γκαρσία, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Ιβιτς (87' Αθανασιάδης), Μουσλίμοβιτς
Την αποστολή των Ρώσων συμπληρώνουν οι: , Ντουμπιά, Τζαγκόεφ, Ράχιμιτς
Στον πάγκο του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι: Κουτζαβασίλης, Ελ Ζαρ, Μαλεζάς, Κουτσιανικούλης, Σαβίνι, Αρίας
Κίτρινες: Νέσιντ, Σαλπιγγίδης, Γκαρσία
Διαιτητής: Ντουαμέλ (Γαλλία)

από τον www.baladoros.com

Περισσότερα εδώ