festival_mageias_01

Ανήμερα Τσικνοπέμπτη, απόψε, Φεστιβάλ Μαγείας θα πραγματοποιηθεί στο Μύλο με τους καλύτερους ταχυδακτυλουργούς και μάγους.

Η… εθνική ομάδα των πιο ευφάνταστων μάγων και ταχυδακτυλουργών από τα πιο διάσημα θέατρα και μιούζικ χολ του κόσμου, με μερικά από τα καλύτερά τους νούμερα θα βρίσκεται από την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 2 Μαρτίου στην Αποθήκη του Μύλου. Πρόκειται για το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Μαγείας που θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στην πόλη μας.

«Θα είναι μια δίωρη διαδραστική με την παγκόσμια dream team των μάγων που “παντρεύουν” το πρόγραμμά τους με θεατρικά εφέ και στοιχεία stand up comedy και παντομίμας», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Στο Μύλο θα βρεθούν:

-ο ταχυδακτυλουργός David Williamson, MC που θα κάνει το κοινό να γελάσει µε τη ψυχή του µε τα µοναδικά του τρυκ, ενώ θα παρουσιάσει και το Φεστιβάλ.

-ο Mark Kalin και η Jinger Leigh, δύο καταξιωμένοι illusionists, που χάρη στην πρωτοπόρα και θεατρική προσέγγισή τους είναι περιζήτητοι στην τηλεόραση και τα θέατρα όλου του κόσμου.

-ο μίμος και εξπέρ στο θέατρο σκιών με τα χέρια Raymond Crowe, που είναι από τους καλύτερους και πιο περιζήτητους διασκεδαστές της Αυστραλίας.

-ο Amos Levkovitch που είναι γνωστός ως γητευτής περιστεριών και που έχει λάβει τα θετικά σχόλια των Τζένιφερ Άνιστον, Κέβιν Κόστνερ, Ντάνι Ντε Βίτο, Μεν Στίλερ, Σάρον Στόουν κα.

-το ζευγάρι ρωσικής καταγωγής, Pasha και Aliona που τιθασεύουν πολλές μορφές τέχνης ταυτόχρονα: χορό, ακροβατικά και φυσικά… ψευδαισθήσεις, ενώ αλλάζουν τα κοστούμια τους «μαγικά» μπροστά στα μάτια μας.

-και ο ζογκλέρ Michael Goudeau που έχει πραγματοποιήσει 5508 sold out παραστάσεις.

Οι παραστάσεις θα δοθούν στις: 24,25,28/2 και 1,2/3 στις 21.00 και στις 26&27/2 στις 17.00 &21.00. Τα εισιτήρια κοστίζουν: 1η Ζώνη 40€, 20€ Παιδικό, 2η Ζώνη 30€, 15€ Παιδικό, 3η Ζώνη 22€, 11€ Παιδικό, 4η Ζώνη 14€, 7€ Παιδικό. Προπώληση από www.ticketnet.gr , public. Για κρατήσεις 2310-551836.