europa_league_aris_manchester_city_0_0_20110215_01

Διατήρησε το αήττητο της έδρας του στην Ευρώπη, ο Άρης. Κόντρα στην ομάδα των εκατομμυρίων από τα “νησιά”, πήρε λευκή ισοπαλία κι αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για το παιχνίδι στο Μάντσεστερ όπου όλα μπορούν να συμβούν. Γράφει ο www.baladoros.com :

Απέναντι στα πετροδολάρια των Αράβων ο Άρης άντεξε, διατήρησε το αήττητο της έδρας, δεν δέχθηκε τέρμα και με παρακαταθήκη το 0-0, πηγαίνει στο «City of Manager» να τα παίξει όλα για όλα για την πρόκριση στους «16» του Europa League.
Με σχηματισμό 4-5-1 παρέταξε ο Γιάννης Μιχαλήτσος τον Άρη, με φανερό σκοπό να μπλοκάρει τη κυκλοφορία της μπάλας των παικτών της Μάντσεστερ Σίτυ και να δυσκολέψει τη μεταφορά της στους πλέον αποτελεσματικούς της παίκτες, τον Έντβιν Τζέκο και τον Κάρλος Τέβεζ.

Το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαιο, με τη Σίτυ να μη θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που έχει ξοδέψει απίστευτα ποσά για την ενίσχυσή της και από την άλλη ο Άρης με συγκέντρωση  στο παιχνίδι και με ελάχιστα λάθη, θύμισε την αιτία για την οποία απέκλεισε την κυπελλούχο Ευρώπης Ατλέτικο, παίρνοντας τη θέση της στους «32» του Europa League.

Οι Συνθέσεις:
Άρης: Σηφάκης, Νέτο (88' Καστίγιο), Ρονάλντο, Τόχα, Φατί, Μίσελ, Μπομπαντίγια (72' Τσέζαρεκ), Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Πρίττας, Σακάτα
Μάντσεστερ Σίτυ: Χαρτ, Ρίτσαρντς, Ράιτ Φίλιπς (77' Μπαλοτέλι), Τζέκο (84' Ζαμπαλέτα), Κολάροφ, Μπάρι, Σίλβα, Κόλο Τουρέ, Γιάγια Τουρέ, Τέβεζ.
Κίτρινες: Τζέκο
Διαιτητής: Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαλένκο (Ισπανία)