Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΧΡΗΣΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΝΤΙΛΕΡ

Μέρες παρακολουθούσαν, αστυνομικοί από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας, Αλβανό 31 ετών, για τον οποίο είχαν ότι, μαζί με 43χρονο Έλληνα, διακινούσαν κοκαΐνη στην κεντρική Μακεδονία. Και, χθες Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011, έφθασαν στα ίχνη του, χάρη στους... πελάτες του.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν πρώτα δυο Έλληνες, 43 και 37 ετών για κατοχή και αγορά ναρκωτικών αντίστοιχα. Οι δυο τους είχαν αγοράσει τα ναρκωτικά από τον 31χρονο Αλβανό. Έκαναν έφοδο στο σπίτι του και τον συνέλαβαν την ώρα που πουλούσε στον Έλληνα συνεργάτη του κοκαΐνη βάρους 12,7 γραμμαρίων αντί 750 €. Επίσης, ο Αλβανός κατείχε άλλα 6 γραμμάρια κόκας χωρισμένα σε τρεις συσκευασίες, 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό των 1370 €, για το οποίο η αστυνομία πιστεύει ότι είναι εισπράξεις από το εμπόριο του λευκού θανάτου.
Στη συνέχεια, σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, βρέθηκαν 6 αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη σε μορφή βράχου, συνολικού βάρους 611 γραμμαρίων, κοκαΐνη σε κρυσταλλική μορφή βάρους 28 γραμμαρίων και μία συσκευασία με νάιλον σακουλάκια αποθήκευσης.
Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα παραμεμφθούν στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσσαλονίκης. Ο αλλοδαπός δράστης δε συνελήφθη, πλην όμως σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του για παράβαση του νόμου «Περί ναρκωτικών».
Κατασχέθηκαν συνολικά 657,7 γραμμ. κοκαϊνης, το χρηματικό ποσό των 1370 €, δύο κινητά τηλέφωνα ένα το ΙΧ επιβατηγό αύτ/το.