ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ

Πράξη την... υπόσχεση κάνει ο Βασ. Παπαγεωργόπουλος. Είχε πει ότι δε θα πάρει σύνταξη και βάλθηκε να το αποδείξει. Έτσι, σήμερα, από το πολιτικό του γραφείο εκδόθηκε ανακοίνωσή του, η οποία καταγγέλλει την κυβέρνηση πως ξέχασε, για άλλη μία φορά, τις υποσχέσεις της -ειδικά για την εξωτερική περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.

"Η κυβέρνηση προ 14 μηνών είχε υποσχεθεί ότι στις αρχές του 2010 θα είχε προχωρήσει στη δημοπράτηση του πρώτου τμήματος της «εξωτερικής περιφερειακής»", θυμίζει και προσθέτει! "Αντί να δημοπρατήσει όμως το έργο, άφησε να περάσουν ανεκμετάλλευτοι 14 ολόκληροι μήνες και χθες εξήγγειλε «νέα χάραξη» της εξωτερικής περιφερειακής έτσι ώστε να μετατεθεί η εκτέλεση του έργου για μία τουλάχιστον 5ετία! Το ίδιο έκανε η κυβέρνηση δυστυχώς και με την «υποθαλάσσια αρτηρία», για την οποία μας είχαν υποσχεθεί επαναχάραξη και δημοπράτηση εντός του 2010! Πέρασαν 14 μήνες χωρίς καμία ενέργεια και το έργο της υποθαλάσσιας αρτηρίας έχει βγει δυστυχώς από το λεξιλόγιο της κυβέρνησης".
Ο κ. Παπαγεωργόπουλος καλεί τον πρωθυπουργό, αλλά και τους υπουργούς και βουλευτές που κατάγονται ή εκλέγονται στη Θεσσαλονίκη, "να ασχοληθούν επιτέλους σοβαρά με τα θέματα της πόλης μας. Δεν μπορεί η κυβέρνηση να μεταθέτει συνεχώς την έναρξη των απαραιτήτων γα την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης έργων", καταλήγει.