ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΑΠΘ

Στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ» (6ο χμ Θεσσαλονίκης – Θέρμης (απέναντι από το Mediterranean Cosmos, τηλέφωνο 2310-483000) θα πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά, συναυλία από την Ορχήστρα του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, υπό τη
διεύθυνση του Δημήτρη Δημόπουλου και θα περιλαμβάνει έργα των Β. Smetana, Α. Dvorak, J. Strauss καθώς και μουσική από τον κινηματογράφο.
Η συναυλία θα γίνει αύριο, Σάββατο 8 Ιανουαρίου, και ώρα 21.00, στην αίθουσα του Κοσμοθεάτρου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Να σημειωθεί ότι την ίδια μέρα το «ΝΟΗΣΙΣ» θα παρατείνει τη λειτουργία του και θα είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 11.00 έως τις 20.30, λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας. Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν το «Άστρο των Χριστουγέννων» στο Πλανητάριο, την τρισδιάστατη προβολή «Δεινόσαυροι» στο Κοσμοθέατρο, τρισδιάστατες προβολές στον Προσομοιωτή και να επισκεφθούν το Μουσείο Τεχνολογίας, όπου περιλαμβάνονται τα εκθετήρια Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας, Αυτοκινήτων και Τεχνοπάρκο, με διαδραστικά εκθέματα. Για τη διευκόλυνση του κοινού, λεωφορείο του Α.Π.Θ. θα πραγματοποιήσει δύο δρομολόγια προς το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ» που θα αναχωρήσουν το πρώτο στις 19.00 και το δεύτερο στις 19.30, από την Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.