Δωρεάν μετακίνηση τους με τα αστικά λεωφορεία με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ, ζητούν άνεργοι και μέλη της Επιτροπής Ανέργων Θεσσαλονίκης, που σήμερα, λίγο μετά το μεσημέρι, έκαναν συμβολική κατάληψη σε λεωφορείο της γραμμής 10 του ΟΑΣΘ.
Οι άνεργοι επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ από στάση στη συμβολή των οδών Μπότσαρη με Παπαναστασίου, με προορισμό την Αριστοτέλους, χωρίς να πληρώσουν, ενώ απέκλεισαν παράλληλα και τα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων, φωνάζοντας συνθήματα και κατά των νέων αυξήσεων στα εισιτήρια. Λίγη ώρα νωρίτερα, τα μέλη της Επιτροπής πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΟΑΣΘ στην οδό Παπαναστασίου και Μπότσαρη. Συναντήθηκαν μάλιστα με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ Χρήστο Στεφανίδη, στον οποίο και εξέθεσε τα αιτήματά της, ενώ συναντήθηκε και με εκπροσώπους των εργαζομένων.
Σημειώνεται ότι η Επιτροπή Ανέργων Θεσσαλονίκης θα συμμετάσχει και στο αυριανό συλλαλητήριο, που προγραμματίζεται από πολίτες, στις 11.30 π. μ. στο άγαλμα του Βενιζέλου, ενάντια στις νέες αυξήσεις της τιμής των εισιτηρίων.