ΣΑΦΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΣΤΟ Β ΜΕΡΟΣ

kavala_panigiria_kavala_iraklis_3_0_20110123_01Έτσι όπως πάει το πράγμα, στον Ηρακλή θα αρχίσουν να αναπολούν τις ημέρες που στην άμυνα βρισκόταν ο Κατσιαμπής. Γιατί μπορεί να βρήκαν τερματοφύλακα, μπορεί να βρήκαν δεξιό αμυντικό, στο κέντρο, όμως, οι κυανόλευκοι βολοδέρνουν… έτσι, χωρίς πρόγραμμα (που ήταν κι ο τίτλος της παλιάς ραδιοφωνικής εκπομπής της Μαρίας Ρεζάν).

Τρία γκολ δέχτηκε ο Ηρακλής στην Καβάλα –και τα τρία από το κέντρο της άμυνας! Στη σέντρα του πρώτου γκολ όλοι ψάχνουν τις θέσεις τους κι ο αντίπαλος σηκώνεται για κεφαλιά μόνος μέσα σε τέσσερις(!), στο δεύτερο γκολ ο Λίμα σηκώνει το χέρι του νομίζοντας ότι ο αντίπαλος είναι οφσάιντ και, στη συνέχεια, με ελαφρό τροχαδάκι γυρνάει στην άμυνα και στο τρίτο έχουν αποδιοργανωθεί τα πάντα…

Κάτι ακόμη λείπει από τον Ηρακλή: Η πειθαρχία. Οι παίκτες του, όλοι με περισσό ταλέντο, είναι πρώτοι στις κοκορομαχίες, αλλά τελευταίοι στην αλληλοκάλυψη για τον αγώνα. Μην τους πειράξεις τον συμπαίκτη. Έχουν λυμένο το ζωνάρι για καβγά. Αν, όμως, ο ίδιος συμπαίκτης χάσει τον αντίπαλο μέσα στο γήπεδο, δε θα βρει συνοδοιπόρο… Κάποιος πρέπει να βάλει όλη αυτήν την ποδοσφαιρική ποιότητα σε καλούπια.

Όσο κι αν κάποιοι έχουν παράπονα, ο διαιτητής Σπάθας τα πήγε μια χαρά. Πολύ σωστή αντίδραση στην κοινή αποβολή των Ντάνι και Αμπτνούν. Ο πρώτος κάνει φάουλ για κίτρινη (θα είναι η δεύτερη) και, στη συνέχεια, πετάει τη μπάλα στον αντίπαλο. Ο δεύτερος, με κουτσαβάκικη συμπεριφορά, προσπαθεί να καταφέρει δεξί κροσέ στον αντίπαλό του, όταν τον πλησιάζει.

 

Τα γκολ (σε λίγο τα βίντεο)

66 Τόμασιτς 1-0

81 Ονουάτσι 2-0

90+ Φερτζέλ 3-0

Οι συνθέσεις

Καβάλα (Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Χργκοβιτς, Τόμασιτς, Ντουγκλάο, Ντιέ, Ντικρόκ, Βουτσίσεβιτς(Περεϊρίνια 75'), Ονουάτσι(Φερτζέλ 90'), Αμπντούν, Νικουλάε(Ναζλίδης 88').
Ηρακλής (Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Λίμα, Αραμπατζής, Κατσικάς, Χοσέμι, Ντάνι, Ζερκά(Βουτσιάς 73'), Καρλίνιος (Ρόμπλες 45'), Μαχόπ(Βέλλιος 56'), Γιάκομπ, Σολτάνι.

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)

Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Μπιτσίδης (Θράκης)

4ος: Γιάχος (Χίου)

Παρατηρητής: Σίπκας (Φλώρινας)

Κάρτες: Χργκοβιτς (κίτρινη 25'), Ντάνι (κίτρινη 49'), Αμπντούν (κόκκινη 72'), Ντάνι(κόκκινη 72'), Αραμπατζής (κίτρινη 80'), Γιάκομπ (κίτρινη 87').