ΚΑΛΟ ΘΕΑΜΑ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ, ΕΓΙΝΕ 100άρης ΚΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ

Πανηγυρίζει το 100ό ο Σάλπι...
Είκοσι λεπτά μπάλα είδαν όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι της Τούμπας. Τόσο έπαιξε ο ΠΑΟΚ. Κι άλλα πέντε λεπτά ο Αστέρας Τρίπολης. Αυτά και τέλος από το παιχνίδι της Τούμπας. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτερα οργανωμένοι, πιο ομάδα, δυο κλικ πάνω σε ποιότητα και πήραν τους τρεις βαθμούς δίκαια.
Γεγονός είναι ότι, από το 50' ως το 70', στην Τούμπα είδαν μπάλα. Ο ΠΑΟΚ έτρεχε, έκλεβε, έκοβε, δημιουργούσε. Δεν είχε, όμως, συνέχεια...
Άλλο ένα θετικό το ότι σκόραρε ο Σαλπιγγίδης. Μάλιστα αυτό ήταν το 100ό γκολ του Σάλπι στην Α Εθνική.
Στα αρνητικά να προσθέσουμε και την αλλαγή του Κουτσιανικούλη. Όταν διαμαρτύρεσαι πως ένας παίκτης δεν έχει αποδώσει, δεν του δίνεις ευκαιρία κάνοντάς τον αλλαγή τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Ο "μικρός" του ΠΑΟΚ θέλει ευκαιρίες. Που τις είχε στην Κρήτη και δεν τις έχει δει στην Τούμπα. Επίσης, κάποια στιγμή, αλλάζεις παίκτες που έχουν αφήσει τα πνευμόνια τους στο γήπεδο. Δεν τους εκθέτεις, επειδή φοβάσαι.


Το γκολ

33' Σαλπιγγίδης 1-0

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Τσιρίλο, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Λίνο, Γκαρσία, Τσουακλάς, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης (Κουτσινικούλης 87΄), Σαλπιγγίδης(91΄Παπάζογλου) 
Αστέρας Τρίπολης: Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Μπαστία, Καρέρα (64΄Καρέρα), Μπαρτολίνι, Φορτούνης, Ουντότζι (79΄ Μπακασέτας), Ορόσκο, Φράνκου, Λαδάκης (74΄Μάρτινς)



Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)
Γήπεδο: Τούμπα

Κάρτες
Κίτρινες
20 Φορτούνι
45 Τσουκαλάς
61 Γκαρσία
63 Σνάουτσνερ