ΑΤΥΧΟΣ ΚΙ ΑΣΤΟΧΟΣ

epale_iraklis_kerira_0_0_20110129_01

Σε ένα μέτριο παιχνίδι, ο Ηρακλής είχε τις ευκαιρίες να πετύχει ένα γκολ και να πάρει το χρυσό τρίποντο. Αποδείχτηκε άστοχος σε, τουλάχιστον, δύο περιπτώσεις κι αυτό ήταν αρκετό για να δραπετεύσει η Κέρκυρα με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας από το Καυτανζόγλειο.

Ίσως δίκαια ομάδα φιλάθλων του Ηρακλή περίμενε, μετά το τέλος του αγώνα, τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη, για να του ζητήσει το λόγο που η ομάδα, στα τελευταία παιχνίδια, εμφανίζεται με πολλά προβλήματα.

Ηρακλής και Κέρκυρα επιδόθηκαν σε ένα ανελέητο παιχνίδι φάουλ (44 στο σύνολο), ελάχιστων φάσεων  και κακού ρυθμού, ενώ τα λάθη διαδέχονταν το ένα το άλλο.

Οι συνθέσεις
Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Ελευθερόπουλος, Κατσικάς, Χοσέμι, Κυριαζής, Λίμα, Πίτου, Στάμου, Σολτάνι (83' Τσίτας), Ζερκά (64΄Μάρα), Μαχόπ, Ρόμπλες (55΄Επαλέ)

Στον πάγκο:
Μπαντής, Κατσαμπής, Κανακούδης, Χατζηλιάδης
Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς):
Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γκουστάβο (46 Μίχος), Μακρής, Χαμπλ (Γραμμόζης), Καλαντζής, Στολτίδης, Επστάιν, Τσίγκας (63΄Μαζνόφ)
Στον πάγκο:
Αποστολίδης, Ιωάννου Δημ., Ιωάννου Ηλ.,Φλαβίνιο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:
Μάνταλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ:
Φαντόπουλος (Πειραιά), Μαγιάννης (Άρτας)

Είπαν:

Στην απουσία παικτών που αποτελούν σημαντικές μονάδες για το σχήμα του Ηρακλή, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Γηραιού, Μαρίνος Ουζουνίδης, ενώ πρόσθεσε πως «αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε  παίκτες που έκαναν το ντεμπούτο τους στη Superleague, καθώς δεν είχαμε άλλες επιλογές».

Ο Ζοέλ Επαλέ φόρεσε για πρώτη φορά φέτος την φανέλα του Ηρακλή, επιστρέφοντας στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έπειτα από μία τετραετία, ωστόσο διέκρινε πως «υπάρχει πίεση». Ενώ υπογράμμισε πως πρέπει να επιτευχθούν νίκες, ώστε να ξεφύγει ο Γηραιός από τις επικίνδυνες θέσεις του υποβιβασμού.