Για σήμερα 14 Δεκεμβρίου 2010 είναι προγραμματισμένες να γίνουν, στη Θεσσαλονίκη, οι εξής εκδηλώσεις:


* Στις 11 π.μ., ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη» Κώστας Γκιουλέκας θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (Στρατηγού Καλλάρη 5).

* Στις 12.30 μ.μ., η καθιερωμένη συνάντηση του Δημάρχου Β. Παπαγεωργόπουλου με τους δημοσιογράφους στις εγκαταστάσεις του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου, στην αίθουσα Συσκέψεων (Βασ. Γεωργίου 1, 3ος όροφος, γρ. 307).

* Στη 1 μ.μ., συνέντευξη Τύπου Για την θεατρική παράσταση «Αυτός Ο Αλήτης Ο Κοέλιο» Στο Bar Café Ρολόι, στον πολυχώρο Τέχνης και Πολιτισμού Μύλος Στην συνέντευξη τύπου θα παραστούν οι συντελεστές της παράστασης Αλέξανδρος Ρήγας και η Εβελίνα Παπούλια.

* Στις 6 μ.μ., στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του τμήματος Περιφερειακών Βιβλιοθηκών θα πραγματοποιηθούν αφηγήσεις χριστουγεννιάτικων παραμυθιών για μικρούς και μεγάλους με τίτλο «Άντζαροι Μάντζαροι μαύροι καλικάντζαροι και χρυσαφεντάδες» στις Περιφερειακές Βιβλιοθήκες. Τα παραμύθια αφηγείται, με τη συνοδεία κρουστών οργάνων, η παραμυθού Χριστίνα Κουπαρελούδη.Σήμερα, στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη 40 Εκκλησιών (Γ. Βιζυηνού 57, 2310203443).