ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ 
ΝΕΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο Λ. ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ

Πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση της Δημοτικής Παράταξης Αμπελοκήπων – Μενεμένης ‘’Δημοτική Συνεργασία’’ υπό την προεδρία του εκλεγμένου Δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, στην οποία αποφασίστηκε ομόφωνα να προταθούν για εκλογή την Κυριακή 2/1/2011 στις δημαιρεσίες: Ο σημερινός Δήμαρχος Μενεμένης Γεώργιος Ακτσελής για πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Για τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής τους: 
Κουσενίδη Αλέξανδρο, Σουσλόγλου Νικολάο, Κουσίδη Γεώργιο, Καρρά Ευστράτιο, Σιώπη Κωνσταντίνο, με αναπληρωματικούς τους: Γρούγιο Ηλία, Καραλιόπουλο Σωτήριο, Αβραμίδη Κυριάκο, Πατσιά Γεώργιο, Ναλμπαντίδου Αφροδίτη. 
Για τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής τους: Βαλάνο Νικόλαο, Αρμπατζάνη – Τσομπάνογλου Μαρία, Μεζίκη Βασίλειο, Ιωαννίδη Εμμανουήλ, Μπουντούρη Παρασκευή με αναπληρωματικούς τους : Καζαντζίδη Γεώργιο, Αποστολίδου Μαρία, Ναλπαντίδου Αφροδίτη, Παναγιωτίδη Γαβριήλ, Πουρσανίδη Τριαντάφυλλο.
Για την θέση των Προέδρων και Αντιπροέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων Αμπελοκήπων και Μενεμένης, ο πρώτος και ο δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης: Παύλος Κεσόγλου για πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελοκήπων, Ιωάννης Γεννηματάς για αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελοκήπων, Βασίλειος Μανώλοπουλος για πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μενεμένης και Γεωργία Τριανταφυλλίδου – Μωϋσακου για αντιπρόεδρος.
Στη συνεδρίαση έγινε ευρεία ενημέρωση για την συγκρότηση των νέων νομικών προσώπων του Δήμου, των υπολοίπων επιτροπών που προβλέπονται από τον νόμο και αυτόν που θα συσταθούν με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.