ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΕΕ

«Πρέπει να στηρίξουμε τους μικρομεσαίους, εάν θέλουμε η οικονομία να βγει από την ύφεση και να αναρρώσει η κοινωνία, που δυστυχώς μαστίζεται από την διεθνή κρίση». Αυτό τόνισε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παν. Ψωμιάδης, σε συνάντηση που είχε, σήμερα το πρωί, με το Προεδρείο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων (Ο.Ε.Ε.) Νομού Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Ψωμιάδης είπε στον πρόεδρο του ΟΕΕ, Ιωάννη Μανδρίνο, ότι ως περιφερειάρχης θα είναι ένθερμος υποστηρικτής των αιτημάτων της Ομοσπονδίας, όπως άλλωστε έπραξε και ως νομάρχης Θεσσαλονίκης. «Η πόρτα του γραφείου μου θα παραμένει ανοικτή και για άλλες συναντήσεις, διότι πιστεύω ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που αποτελούν τον «κορμό» της εθνικής μας οικονομίας και δίνουν δουλειά σε χιλιάδες εργαζόμενους, θα πρέπει να τύχουν της μέριμνας της Πολιτείας και των τοπικών φορέων», δήλωσε. 
Από την πλευρά του, ο κ. Μανδρίνος ζήτησε τη βοήθεια του κ. Ψωμιάδη στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σήμερα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις του νομού Θεσσαλονίκης.