Ως τις Σέρρες, από την Πάτρα, κυνηγούσε 18χρονη Αλβανίδα, ένας ομοεθνής της, για να συνεχίσει να την αναγκάζει να εκδίδεται. Κι όταν τη βρήκε, της χάραξε το πρόσωπο με ένα ψαλίδι!
Ο 45χρονος δράστης συνελήφθη το πρωί, Παραμονή Χριστουγέννων, από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για «Σωματεμπορία» και παράβαση του Νόμου «περί Όπλων».
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 45χρονος, εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη οικονομική κατάσταση 18χρονης ομοεθνούς του, παρακρατώντας τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και κατακρατώντας τη με τη χρήση βίας σε σπίτι στην Πάτρα, από τις αρχές Νοεμβρίου, την προήγαγε στην πορνεία, εισπράττοντας τα χρήματα που εισέπραττε η νεαρή γυναίκα από τους πελάτες.
Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα η 18χρονη κατάφερε να διαφύγει και να φθάσει ως το Σιδηρόκαστρο. Ως εκεί την κυνήγησε ο 45χρονος, τη βρήκε και, με το ζόρι, την οδήγησε σε ένα σπίτι, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Με το που τη βρήκε, τη σημάδεψε στο πρόσωπο με ένα ψαλίδι.
Περίοικοι ενημέρωσαν τις Αστυνομικές Αρχές για τις ύποπτες κινήσεις του 45χρονου, με αποτέλεσμα άμεσα να εντοπιστεί και να συλληφθεί.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί, αύριο, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.