Τρέχουν να προλάβουν οι παίκτες του
Άρη, όμως το χέρι του διαιτητή
Βοσκάκη είναι στο τσεπάκι για τη
δεύτερη κίτρινη στο Βανγκέλι.
ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ

Τις γνωστές του αδυναμίες φανέρωσε για μία ακόμη φορά ο Άρης και κατάφερε να ηττηθεί από την Σκόντα Ξάνθη με 0-2 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», τρεις μέρες μετά την μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Σε ένα επεισοδιακό πρώτο ημίχρονο, ο Άρης ξεκίνησε δυνατά, διακατεχόμενος σίγουρα και την αύρα, της μεγάλης Ευρωπαϊκής του επιτυχίας. Οι μόλις δύο κλασσικές ευκαιρίες των παικτών του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στα πρώτα 45 λεπτά, έδειξαν πως
τα προβλήματα στην ανάπτυξη-δημιουργία, δεν έπαψαν να υπάρχουν. Το γκολ του Σουάνη στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης, επιβάρυνε με επιπρόσθετο άγχος τους «κίτρινους».
Χωρίς ρυθμό το δεύτερο ημίχρονο, καθώς εμφανώς επηρεασμένοι οι παίκτες του Άρη μετά την αποβολή του Βανγκέλι, αδυνατούσαν δημιουργήσουν προϋποθέσεις προκειμένου να φανούν απειλητικοί, για την εστία του Λυμπερόπουλου. Με πολλούς χώρους πλέον η Ξάνθη, λόγω της αριθμητικής της υπεροχής δεν είχε πρόβλημα να κρατήσει την μπάλα και να εφαρμόσει πάσινγκ γκέιμ, προκειμένου να ελέγξει τον ρυθμό αγώνα. Το 0-2 στο 62ο λεπτό με σκόρερ για ακόμη μία φορά τον Σουάνη, ήταν φυσικό επακόλουθο της ροής του αγώνα.

Τα γκολ
21 Σουάνης 0-1
62 Σουάνης 0-2

Οι συνθέσεις:
Άρης: Σηφάκης, Νέτο, Κουλουχέρης, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Μίσελ, Ναφτί, Φατί, Καζναφέρης (58' Χαβίτο), Κόκε (83' Μενδρινός), Τσέζαρεκ (72' Ρουίζ)
Σκόντα Ξάνθη: Λυμπερόπουλος, Φλίσκας, Αντεφέμι, Κωστούλας, Βάλλας, Μαρσελίνιο (65' Βασιλακάκης), Πόι (73' Ουέλιγκτον), Σουάνης (83΄ Μπόατεγκ), Μπέρτος, Τζάγκι, Κατόνγκο

Κίτρινες: Μπέρτος, Βανγκέλι, Μαρσελίνιο, Τσέζαρεκ, Σουάνης, Μίσελ
Κόκκινες: Βανγκέλι
Διαιτητής: Μιχαήλ Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Τι δήλωσαν
Ντροπιασμένος δήλωσε ο προπονητής του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ: "Προσπαθήσαμε να δώσουμε φρεσκάδα αλλά δυστυχώς όλα πήγαν άσχημα. Ντρεπόμαστε γιατί θα μπορούσαμε να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με θετικό αποτέλεσμα για να κάνουμε χαρούμενες γιορτές. Είναι ντροπή αυτό που έγινε για εμάς σήμερα. Ελπίζω όλοι να ξεκουραστούν και να καταλάβουν ότι το ποδόσφαιρο είναι πιο απλό από όσο νομίζουν και ο καθένας να μπορεί να αντεπεξέρχεται στον ρόλο του", τόνισε.

Από το baladoros.com. Περισσότερα με κλικ εδώ κι εδώ.