Για σήμερα Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010, είναι προγραμματισμένες να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:


* Εικοσιτετράωρη απεργία έχουν κηρύξει για σήμερα οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ).

* Στις 11 π.μ., ο υφυπουργός Μεταφορών, Γιάννης Μαγκριώτης, θα επισκεφθεί τα γραφεία της "Αττικόν Μετρόν" στη Θεσσαλονίκη.

* Στις 12 το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας θα δεχθεί τον αρχηγό του ΓΕΣ Φράγκο Φραγκούλη.

* Στις 12 το μεσημέρι συγκέντρωση εκπαιδευτικών έξω από το υπουργείο Παιδείας.

* Στις 12 το μεσημέρι, ο υφυπουργός Μεταφορών, ΓΙάννης Μαγκριώτης, θα δώσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Αττικόν Μετρόν στη Θεσσαλονίκη, για την πορεία των εργασιών του μετρό.

* Στη 1 μ.μ. στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

* Στις 2 μ.μ. στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί την Ντόρα Μπακογιάννη.

* Στις 2 μ.μ. συνάντηση της υπουργού Περιβάλλοντος, Ενεργείας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνας Μπιρμπίλη με τον πρέσβη της Ολλανδίας στην Ελλάδα, Cornelis Van Rij.

* Στις 7:30 μ.μ. στο Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών ομιλία της υπουργού Περιβάλλοντος, Ενεργείας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνας Μπιρμπίλη, σε παρουσίαση βιβλιου που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης.

* Στις 7.30 μ.μ., η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη διοργανώνει αφιέρωμα και παρουσίαση του λευκώματος μιας σημαντικής μουσικής φυσιογνωμίας της χώρας μας τον Νίκο Αστρινίδη, που διακρίθηκε στο διεθνές μουσικό στερέωμα με την πολυσχιδή καλλιτεχνική δραστηριότητά του ως πιανίστας, μαέστρος, συνθέτης και παιδαγωγός, μιας πλατύτερης γνωριμίας με τη ζωή και το έργο του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη (Εθνικής Αμύνης 27 - Αλεξ. Σβώλου).