Για σήμερα, Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010, είναι προγραμματισμένες να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:


* Σήμερα πραγματοποιείται δημοπρασία εντόκων γραμματίων του ελληνικού δημοσίου, διάρκειας 26 εβδομάδων, σε άϋλη μορφή, ποσού 300 εκατ. ευρώ, λήξης 31 Μαΐου 2011. Η Η ημερομηνία διακανονισμού (settlement) θα είναι η Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010 (Τ+3).

* Ξεκινά σήμερα το διήμερο 5ο EBU News Assembly, με τη συμμετοχή περίπου 90 συνέδρων από όλες τις χώρες της Ευρώπης. Πρόκειται για δημοσιογράφους και διευθυντές ειδήσεων από τους δημόσιους ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς - μέλη της EBU. Τα θέματα προς συζήτηση είναι οι ανταλλαγές ειδήσεων από το δίκτυο της EBU, η συνεργασία της EBU με την Ευρωπαϊκή Ενωση, οι νέες τεχνολογίες κ.ά.

* Στις 10:30 π.μ. έως τη 1 μ.μ. και από τις 6 μ.μ. έως τις 9 το βράδυ στην αίθουσα τελετών της παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), ημερίδα στη μνήμη του καθηγητή Σάββα Αγουρίδη. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει η αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού του ΑΠΘ, Δέσπω Λιάλιου. Την ημερίδα διοργανώνει το Τμήμα Θεολογίας του ΑΠΘ, σε συνεργασία με την Ελληνική Βιβλική Εταιρεία και το Ιδρυμα Αρτος Ζωής.

* Στις 12 το μεσημέρι η Διοίκηση της HELEXPO παραχωρεί συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα CORONA με θέμα το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, Christmas Magic City Thessaloniki που θα λειτουργήσει για πέντε εβδομάδες και η i cy από από τις 27 Νοεμβρίου 2010 μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2011 στα Περίπτερα και στους υπαίθριους χώρους της ΔΕΘ.

* Στις 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Ιmperial» (Πλατεία Καραϊσκάκη), συνεδριάζει η Πανελλαδική Πολιτική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς, με αντικείμενο την αποτίμηση των αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών και τη στάση του κόμματος στον β' γύρο των εκλογών. Οι εργασίες θα ανοίξουν με την ομιλία του προέδρου του κόμματος, Φώτη Κουβέλη.