Με νέο προπονητή -τον άνθρωπο που έστειλε την Ελλάδα στον ουρανό της ποδοσφαιρικής Ευρώπης και την οδήγησε σε ένα Μουντιάλ- συζητά ο ΠΑΟΚ! Όπως φαίνεται, ο Όττο Ρεχάγκελ συζήτησε με το Δικέφαλο του Βορρά, για να κάτσει στον πάγκο της Τούμπας, και πριν, αλλά και μετά την παραίτηση του Παύλου Δερμιτζάκη, η οποία ακολούθησε την άδοξη ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ!
Οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ είναι ραγδαίες κι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θοδωρής Ζαγοράκης αναζητά μια λύση που να τονώσει το ηθικό της ομάδας, αφού είναι σίγουρο πως οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου δεν ξέχασαν το ποδόσφαιρο που γνώριζαν. Όπως αποκαλύπτει ο baladoros.com οι συζητήσεις με τον Ρεχάγκελ είχαν γίνει και ο Γερμανός δεν αποκλείεται να βρεθεί στην Τούμπα!

Το αντίο του Δερμιτζάκη
Μετά από 12 αγώνες και λιγότερο από τρεις μήνες παρουσίας του στην ομάδα, ο Παύλος Δερμιτζάκης αποχαιρέτησε το πρωί της Κυριακής τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη Σουρωτή και μίλησε στους δημοσιογράφους.
Ο πρώην πλέον προπονητής του ΠΑΟΚ (εμφανίστηκε κουστουμάτος στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής) έκανε λόγο για αποχώρησή του προκειμένου «να ταράξει τα νερά», κι έδωσε τις εξηγήσεις του, ενώ ευχαρίστησε τη διοίκηση και τους… δημοσιογράφους, για τη συνεργασία, όπως και τον κόσμο της ομάδας.
Στους παίκτες, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, είπε ότι «δεν μπορεί να χάθηκε το ταλέντο και η ποιότητα, αλλά χάθηκε η ομοιογένεια της ομάδας και η οικογένεια, όμως μπορεί να αντιστραφεί η κατάσταση».
Στους δημοσιογράφους επιβεβαίωσε ότι χθες το βράδυ συναντήθηκε με τη διοίκηση όπου «ψάξαμε την καλύτερη λύση, οπότε λύσαμε τη συνεργασία μας όμορφα και ωραία όπως την ξεκινήσαμε. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα δεν πήγανε όπως τα είχαμε σκεφτεί και προγραμματίσει . Τελικά πήραμε από κοινού την απόφαση για λύση της συνεργασίας. Είχαμε άριστη συνεργασία, δεν υπήρχε τυπική σχέση προέδρου, προπονητή, αλλά και οι δύο σκεφτόμασταν το καλό της ομάδας»
Ο Δερμιτζάκης τόνισε τα περί αισθημάτων του για την ομάδα «ξέρετε τι είδους συναισθήματα έχω για τον ΠΑΟΚ και πόσο ο πρόεδρος νοιάζεται για το καλό της ομάδας» ενώ επανέλαβε ότι «το μικρό χρονικό διάστημα που έμεινα στην ομάδα, πέρασα όμορφα στην οικογένεια και πήρα μία κληρονομιά».
Από κει και πέρα εξήγησε ότι «προσπαθήσαμε να βάλουμε υψηλούς στόχους, είμαι δικαιωμένος γιατί ένα μεγάλο στόχο τον πετύχαμε με την ευρωπαϊκή πορεία μας. Περάσαμε στους ομίλους και έτσι ο ΠΑΟΚ ξαναφτιάχνει το όνομά του και πετυχαίνει και την οικονομική εξυγίανσή του. Αυτή η επιτυχία θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη ζωή μου. Εκείνες οι στιγμές ήταν ιδιαίτερες, πολύ ευχάριστες. Αλλά στο πρωτάθλημα δεν είχαμε ανάλογη πορεία γι΄ αυτό πήραμε την απόφαση για λύση συνεργασίας για το καλό ομάδας».
Όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του πριν δέκα μέρες στη συνέντευξη και τι άλλαξε, απάντησε: «Πριν δέκα μέρες είχα μιλήσει για ηλεκτροσόκ. Όταν κάτι δεν πάει καλά, αυτός που πληρώνει το μάρμαρο είναι ο προπονητής και έτσι πήρε την απόφαση να ταράξουμε τα νερά. Ίσως ο προπονητής που θα έρθει να μπορεί να δώσει αυτό που λείπει από τον ΠΑΟΚ».
Χώρο στην καρδιά του έχει για τη διοίκηση: "για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Κι εγώ κέρδισα πάρα πολλά, κέρδισε και ο ΠΑΟΚ. Δεν έγινε μόνη της πορεία στην Ευρώπη, κάτι έκανε και ο προπονητής. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη συμπαράσταση και την αγάπη που μου έδειξε»
Για το τέλος κράτησε το «ευχαριστώ» στους δημοσιογράφους, με τους οποίους « θεωρώ ότι είχαμε καλή συνεργασία».